LVI eristys

lvi-eristys Joensuu

LVI eristys

Talotekniikan LVI -eristykset – Trekman Oy, Joensuu

LVI-eristykset talotekniikan ja teollisuuden tarpeisiin tarjoaa Trekman Oy Joensuusta. Talotekniikan järjestelmien ja laitteiden eristäminen suojaa kosteudelta ja turvaa näin laitteiden toiminnan.

Putkieristykset, lämpöeristykset ja jäähdytysputkieristykset

Lämmitys- ja käyttövesiputkistojen erityksillä vähennät energian kulutusta ja kustannuksia. Varmistat samalla myös käyttöveden tasaisen lämpötilan. Sade- ja jätevesiviemärit eristetään kosteutta, ääntä ja paloa vastaan.

Eristykset saat muovipäällysteisenä ja peltipäällysteisenä tai solukumieristeinä.

Eristämällä toimivaa talotekniikkaa. Soita ja kysy lisää!

Ilmastointieristykset

Ilmastointieristyksissä eristetään ilmanvaihtojärjestelmiä, ettei lämpö karkaa kiinteistöstä. Ilmastoinnin eristys tehdään sekä tulo että poistoilmakanaviin.

Paloeristykset

Paloeristykset estävät palon leviämisen. Teemme kanaviin ja läpivienteihin palosuojaukset niin ettei tuli karkaa kanavia pitkin kauemmaksi. Paloeristeissä käytämme PAROC Hvac Fire -ratkaisua, joka kestää huoltovapaana koko rakennuksen käyttöiän.

Äänieristykset

Äänieristyksillä vaikutetaan akustiikkaan ja hyöty- että haittaääniin. Äänieristys on yllättävän tärkeä asia: Meluhaitat esimerkiksi toimistotiloissa haittaa keskittymiskykyä. IV-kanavan äänenvaimennus vaimentaa meluhaitat.
Eristysasioissa soita ja kysy lisää!

LVI eristys Joensuu
LVI eristys Joensuu

Ota yhteyttä

tai jätä yhteydenottopyyntö!